Handelsbetingelser

Bestilling

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner.

Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl. Hvis en vare er udsolgt, vil der i udsalgsperioder ikke blive taget kontakt til kunden og en delordre vil blive tilsendt.

Betaling

Sippedeje modtager online betalinger med Visa, Mastercard, Mobilepay Online

Din betaling bliver først trukket når varen er sendt fra vores lager.

Sippedeje benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Sippedeje's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Udsalg og kampagner

Alle kampagner, nedsættelser og udsalg gælder ikke med tilbagevirkende kraft. Dvs. at varens pris på bestillingstidspunktet er gældende.

Udsolgte varer

Det kan hænde at den bestilte varer er udsolgt, og ordren derfor må annulleres. I dette tilfælde vil kunden blive kontaktet hurtigst muligt og blive informeret herom.  

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Sippedeje. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Sippedeje i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er en vare går i stykker eller lignede, så send en mail til os inden du sender en reklamation retur. Send mailen til: info@sippedeje.dk.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug.

Levering

Sippedeje tilbyder fragt med GLS eller Post Nord afhængig af kundens valg til Danmark. Levering i Glyngøre kun 15 kr. Forventet leveringstid 2-5 dage. I forbindelse med udsalg, kan der påregnes længere leveringstid. Kunden kan vælge at får sine varer leveret på følgende måde: GLS Erhverv, GLS Privat, GLS Pakkeshop, PostNord Privat, PostNord Erhverv, PostNord Valgfrit udleveringssted.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Returnering/fortrydelsesret

Sippedeje tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt, med alle mærker intakte og i samme stand som ved modtagelsen. Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til Sippedeje skal være forsvarligt indpakket.

Sådan sender du retur til Sippedeje:

1. Pak varen forsvarligt ind.
2. Vedlæg ordresedlen som var i pakken da du modtog den.
3. Send pakken retur til vores adresse, vi anbefaler at varen returneres som pakkepost via Post. Nord eller GLS, da dette giver mulighed for sporing af pakken.
4. Du modtager en mail, når vi har modtaget og behandlet din returvare.

Returpakken skal sendes til:
Sippedeje
Durupvej 15, Glyngøre
7870 Roslev
Mærket: Retur