SILO - Minimalistisk og stilren

Ny, dansk designet, juletræsfod for designelsker.

Vi elsker julen og hele den søde juletid. Her er en hygge og duft af kanel og kardemomme. Lysene er tændt og børnene er forventningsfulde. Lange gåture i den friske luft og hvis vi er rigtig heldig den faldene sne.

Vinteren er en tid hvor vi virkelig kan få lov til at hygge og pynte vores hjem og det er skønt! Vi hænger op, klipper, samler mos og tænder lys. Vi starter nu og fortsætter til efter juleaften.

For os her hos Sippedeje er en stor del af julehyggen juletræet. Træet skal helst stå og pynte i flere uger; gerne med dekoration og hygge under grenen. Det kan være grankogler, mos eller børnenes adventsgaver. Vi synes det er god stil at stille træet i sin ynglings kurv eller zink spand. Både inde i køkkenet, stuen eller ved fordøren. Det er dog i mellemtiden altid svært at få træet til at stå lige og for den sags skyld holde. Derfor har vi udviklet juletræsfoden ”SILO” som netop er beregnet til at holde et juletræ inde i den kurv, kasse, pose eller hvad man nu måtte ønske.

Silo er fremstillet i massiv metal og malet sort. Meget minimalistisk og stilren. Diameteren på foden er kun 30 cm, som gør det muligt at anvende de fleste kurve, zinkspand, gummispande eller kasser. Alt afhængig af hvilken stil du foretrækker. For at træet kan holde sig frisk i længere tid er der mulighed for at hælde vand ved foden. Du har også muligheden for at montere 3 stk. ”arme” på foden, som gør det muligt at danne et kunstigt ”låg/bund”, så du nemt og hurtigt kan skabe det helt rigtige look under træet uden at skulle fylde hulet op.

 

Juletræsfoden kan rumme træstammer fra 5 – 13 cm.

SILO er pulverlakeret og kan bruges både inde og ude.
Vægt: 11 kg
Diameter: 30 cm

Vil du se flere billeder, så klik her