SALTKASSEN PÅ KANTEN TIL FJORDEN

SALTKASSEN, som den flotte nye sauna på Glyngøre havn hedder, er en skøn sauna, som kan bruges af alle – både børn og voksne. Saltkassen er skabt af foreningen Saltvandsklubben, som ønsker at understøtte og fremme børn og unge menneskers interesse for vandaktiviteter ved fjorden i Glyngøre.

Saltkassen er en sauna for børn, som også må bruges af voksne, som det ”kækt” siges. Saunaen flytter grænser på en skøn måde, fordi man med saunaen fint kan hoppe i fjorden, ikke bare om sommeren men hele året rundt. Målet med Saltkassen er give børn og unge mulighed for at nyde dage i og omkring det våde element og det fantastiske er, at der med saunaen er mulighed for at blive varmet godt igennem inden man igen forsætter leg og sejlads på fjorden. 

Saunaen er placeret yderst på den nordlige side af byen kun 2-3 meter fra vandet. Det er ren livskvalitet at sidde i saunaen, mens man mærker varmen og roen brede sig i krop og sjæl. Her sidder man og nyder det med kig direkte ud på fjorden gennem et kæmpe panorama vindue. At bade både før og efter sauna tur i den friske rene fjord kan også anbefales.

Det koster kun 100 kr. pr. år at være medlem af Saltvandsklubben, og som medlem kan saunaen frit benyttes i alle åbningstider. Er man ikke medlem er det muligt at leje saunaen for blot 200 kr. for 2 timer. Og det er også muligt, at komme med et medlem som gæst for 40 kr.

Info om medlemskab, åbningstider, hotspots etc. kan findes på www.saltvandsklub.dk